bazén KARIBU 4,7 x 4,7 m A2 (45634) LG2018

Kód: LG2018
ZDARMAZDARMA
bazén KARIBU 4,7 x 4,7 m A2 (45634) LG2018
96 990 Kč 80 157,02 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Základní verze zahradního bazénu, vnější rozměry 470 x 470 cm, hloubka 111 cm, vč. nerez schůdků, bez terasy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Německá kvalita od prémiového německého výrobce Karibu Holztechnik GmbH.

Zaplavat si v chladivé vodě, odpočinout na lehátku a příjemné chvilky zapít lahodným koktejlem. Pro většinu z nás to zní jako perfektní letní den. A takový den můžete prožít i ve vlastní zahradě. S našimi osmiúhelníkovými bazény se tyto vaše sny stanou reálnou skutečností. Díky svým velkorysým rozměrům 400 x 400 cm (model 1) nebo 470 x 470 cm (model 2) nabízí bazén zábavu a hry pro celou rodinu. Osmiúhelníkový bazén má objem pro cca 11 300  / 16 800 litrů vody a výšku hladiny max. 111 cm. Vnější dřevěný žebřík ze severského smrku a žebřík z nerezové oceli vám usnadní vstup do chladné vody (obojí je obsahem základního balení).

Konstrukce bazénu je vyrobena z dřevěných profilů (systém dvojité pero / drážka) síly 38 mm. Díky speciálnímu hloubkovému ošetření (tlaková impregnace) dřevo perfektně odolává vodě i povětrnostním vlivům. Vnitřní prostor je vyplněn pevnou modrou PVC fólií o síle 0,6 mm.

Pro lepší relaxaci máme v nabídce bazény s pěti různými typ teras. Ty se vzájemně liší svou velikostí, takže určitě najdete tu pravou pro svůj bazén. Terasa je pak tím ideálním místem pro vychutnání letního slunce.

K bazénu doporučujeme přikoupit doplňkové příslušenství jako je filtrace, skimmer, ochrannou plachtu atd.

Krátký popis:

  • vnější rozměry: 470 x 470 cm
  • vnitřní rozměr: 420 x 420 cm
  • výška: 124 cm
  • výška hladiny: 111 cm
  • objem vody 16 800 L
  • vnější dřevěné schůdky jsou obsahem balení
  • vnitřní nerez schůdky do vody jsou obsahem balení
  • bez terasy

Základy bazénu:
Věnujte prosím MIMOŘÁDNOU péči při budování základu pro bazén s ohledem na velkou hmotnost vody obsažené v bazénu. Ideální je betonový základ nebo jiný pevný povrch, který bez problémů unese zátěž 12 nebo 18 tun. Pro dlouhou životnost bazénu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady - kvalita podkladové plochy a přesná rovina.

Skladování před montáží:
Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo pouze proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost, slunce atd.). Neskladovat ve vytápěném prostoru!

Informace k montáži:
Balení obsahuje veškerý spojovací materiál. Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu, kde stěny bazénu i případnou terasu tvoří jednotlivé dřevěné profily, které pouze sesadíte k sobě a sešroubujete. To garantuje extrémně jednoduchou montáž, kterou zvládne každý domácí kutil. Bazén montujte přesně podle pokynů v montážním návodu.

Doprava:
Osobní odběr na našich pobočkách je možný, nicméně počítejte s velkou hmotností bazénu a s nutností odpovídajícího přívěsného vozíku nebo raději dodávky (např. tranzitu). Pokud si objednáte naši dopravu, tak bazén dopravíme v rozloženém stavu nejblíže hranici vašeho pozemku. Bazén bude složen vedle nákladního vozidla, které přijede co nejblíže vámi udané adrese. Jakoukoliv další manipulaci se složeným bazénem (např. z místa složení na zahradu, do garáže) si musí zajistit kupující, dopravce další přemisťování nezajišťuje. Při vykládce je nutná spolupráce kupujícího. Především u větších bazénů s terasou předem počítejte s tím, že dodávka může představovat více palet o celkové hmotnosti ve stovkách kg!

Výrobek je určen výhradně pro soukromé (domácí) využití.

Rozměr balení je:
207 x 100 x 72 cm / 540 kg
190 x 55 x 20 cm / 56 kg

Tlaková impregnace - speciální postup, při kterém se dřevo uloží do tlakového kotle s impregnačním prostředkem a výrazně se zvýší tlak uvnitř kotle (jakási obdoba papinova hrnce). A zvýšený tlak vtlačí impregnační prostředek do vnitřní struktury dřeva, které se tak stane velmi odolným vůči vlivu okolního prostředí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Model A (bez terasy)
Objem: 16 800L
Výrobce: KARIBU HOLZTECHNIK
Hmotnost: 596kg
Kategorie: Bazény
Výška stěny: 1,24m
Délka (vnější): 4,7m
Šířka (vnější): 4,7m

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX